GREENHOUSE COFFEE ROASTER

greenhouse coffee roaster monte binnen

Wij worden altijd erg blij als we een nieuwe spot voor een lekker kopje koffie/drankje/broodje ontdekken. Vooral als zo’n plek er ook nog eens heel erg leuk uitziet! We waren dan ook positief verrast toen we tijdens ons afgelopen bezoek Monte Palace Tropical Garden inliepen en daar een nieuw cafeetje zagen: Greenhouse Coffee Roaster.

KOFFIE DRINKEN IN EEN KAS

Greenhouse Coffee Roaster is, zoals de naam al weggeeft, gehuisvest in een ‘kas’. Een heel passende naam voor een lunchroom in een botanisch tuinencomplex! Het greenhouse thema is erg leuk doorgevoerd. De kas zelf is heel mooi gedecoreerd en aan de buitenzijde staan allemaal kruidenplantjes met naambordjes tegen de zijkanten aan. Overigens wordt het in de Greenhouse gelukkig niet zo bloedheet als in een reguliere kas. Er is een mooi buitenterras waar je heerlijk ontspannen kunt zitten, met uitzicht over de tuinen en Funchal. Het interieur binnen in de Greenhouse is heel modern, trendy en ontzettend sfeervol en uitnodigend.

greenhouse coffee roaster monte kasgreenhouse coffee roaster monte kruiden

DE MENUKAART

Op de kaart staat een uitgebreide selectie van koffies, waaronder expresso, flat white, filter en cold brew. Daarnaast hebben ze homemade yoghurt met granola of fruit, verse milkshakes en een ruime keuze aan koudgeperste sappen. De taarten in de vitrines zagen er heerlijk uit en uiteraard serveren ze hier ook de populaire pastel de nata. Een leuke kaart voor als je tijdens je bezoek aan de tuinen even trek hebt in iets lekkers. Wij kwamen hier na een middag in de tuinen, op een bloedhete zomerdag en hebben op het terras genoten van een frisse milkshake. Deze was erg lekker, gemaakt van vers zomerfruit en verse melk.

greenhouse coffee roaster monte taartengreenhouse coffee roaster monte binnengreenhouse coffee roaster monte bar greenhouse coffee roaster monte zithoekjegreenhouse coffee roaster monte interieur

REACTIONS