BOUTIQUE STORE: KURK IS HOT!

Al bij ons eerste bezoek aan Madeira zagen we ze: winkeltjes waar ze producten volledig gemaakt van kurk verkochten. Nu lijken het er elk jaar wel meer te worden. Kennelijk verkopen de kurken producten erg goed op Madeira. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik kurken producten tot een paar jaar geleden een beetje oubollig vond, maar tegenwoordig is kurk weer helemaal hip! Volgens de interieurbladen mag het al een paar jaar weer, kurken producten in je interieur. Madeira springt goed in op die trend!

BOUTIQUE CONCEPT STORE IN FUNCHAL

Tijdens ons laatste bezoek aan Madeira ontdekten wij een pas geopend winkeltje met, uiteraard, een hele leuke collectie kurken artikelen. Naast kurken artikelen (gebruiksartikelen, meubels en zelfs kledingstukken) verkopen ze ook mooie verzorgingsproducten. Een sfeerimpressie van de winkel!

Boutique Concept Store vind je in winkelcentrum Avenida Arriaga, Gallerias Sao Lourenco, 9000-060 in Funchal. Dit winkelcentrum ligt bij het havengebied, aan de overkant van de bushaltes. Contact Boutique Concept Store via Facebook.

 

boutique store winkelen funchal madeira kurk

boutique store winkelen funchal madeira kurk

boutique store winkelen funchal madeira kurk

boutique store winkelen funchal madeira kurk

boutique store shopping soap

boutique store shopping funchal madeira soap

boutique store winkelen funchal madeira

Tags:
Geen reactie's

Laat van je horen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.