MADEIRA NATURE FESTIVAL

Op MADEIRAMAZING benadrukken we graag de vele mogelijkheden voor een actief en avontuurlijk verblijf op Madeira. De talloze manieren om van de natuur te genieten en adventure sports te beoefenen zijn de belangrijkste redenen dat wij zo van deze plek houden. In 2011, organiseerde het toeristenbureau van Madeira het eerste Madeira Nature Festival, om precies die eigenschappen van het eiland actief te promoten. 

MADEIRA NATURE FESTIVAL

Het Madeira Nature Festival, gehouden van 3 tot 8 oktober 2017, promoot alle toeristische activiteiten die met de natuur te maken hebben. Hiermee wil het toeristenbureau het actief beleven van het rijke natuurlijke erfgoed van Madeira extra aanmoedigen. Ter land, ter zee of in de lucht: bezoekers van het evenement kunnen allerlei verschillende activiteiten beleven.

Het Festival neemt locals en toeristen mee naar de mooiste plekken van Madeira, voor activiteiten als levada wandelingen, berg hiking, canyoning, paragliding, mountaineering, mountainbiken en oceaantochten. Voor het volledige Festival programma neem je een kijkje op de officiële website van het evenement.

pico do arieiro mountains madeira nature festival 

Tags:
Geen reactie's

Laat van je horen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.