RONALDO’S HOTEL OP MADEIRA: PESTANA CR7

De meeste voetballiefhebbers weten wel dat de roots van voetballer Cristiano Ronaldo op Madeira liggen. Hij bezoekt het eiland nog regelmatig en ook zijn familie woont er nog. Madeira heeft dan ook haar eigen Cristiano Ronaldo museum (CR7 museum) én standbeeld, beiden in het centrum van Funchal. Zomer 2016 kwam daar een hotel bij. Ronaldo opende naast het museum zijn eigen hotel: Pestana CR7. Het motto van het hotel: Live, Connect, Relax & Chill, Enjoy, Work and Play.

 

LIVE, CONNECT, RELAX & CHILL, ENJOY, WORK AND PLAY

Een luxe design hotel, gelegen in de haven van Funchal. In het hotel is het thema ‘voetbal’ op subtiele en originele wijze doorgevoerd. Zo is er bijvoorbeeld een toilet waarbij alle muren bedekt zijn met grasmatten en ook op de gang naar je hotelkamer loop je over het heilige voetbalgras. Verder zijn er in het hotel op verschillende punten stijlvolle verwijzingen naar Cristiano Ronaldo en zijn leven te vinden: ingelijste en door Ronaldo gesigneerde voetbalshirts, inspirerende quotes en mooie zwart-wit schetsen van Ronaldo.

quote ronaldo in madeira hotel ronaldo ronaldo geschiedenis in sketches in madeira hotel ronaldo

Het ontwerp en design van het hotel is stijlvol, modern, hip en toch ‘warm’. Het hotel is goed ingericht op de ‘moderne’ reiziger: in de binnen- en buitenruimtes is een snelle WIFI-verbinding en de kamers zijn voorzien van APPLE TV. In de CR7 Suite heb je zelfs de beschikking over een Playstation 4 en een Virtual Reality bril en games. Ook aan de reiziger die graag in beweging blijft is gedacht! Op de eerste verdieping vind je een openluchtgym met fitness apparatuur. Leuke gimmick: het door Ronaldo ontwikkelde ‘Get In Shape’ trainingsprogramma om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de aanwezige trainingsfaciliteiten. 

Ronaldo hotel Madeira training en fitness ruimte

ZWEMBAD MET UITZICHT

Op het deck op de eerste verdieping is het heerlijk ontspannen, of je dat nu doet vanuit de loungestoelen of het prachtige zwembad. Vanaf hier heb je een fantastisch en uniek uitzicht over de stad Funchal. Op dit terras worden ook met regelmaat ‘Roof-top Party’s’ gegeven. Op deze feesten zijn ook mensen die niet in het hotel verblijven welkom. 

Ronaldo hotel Madeira zwembad uitzicht madeira hotel ronaldo

RESTAURANT EN TERRAS AAN DE HAVEN

Ook het restaurant en terras op de benedenverdieping van het hotel zijn voor iedereen toegankelijk. Hier geniet een leuke mix van bezoekers van een lunch, diner of cocktail klaargemaakt in de strakke open keuken. 

OVERNACHTEN BIJ PESTANA CR7

Wij hebben zelf helaas (nog) niet in het hotel overnacht, maar mochten wel een exclusief kijkje nemen in het gehele hotel. Zie onderstaand fotoverslag! Wij waren zelf vooral gecharmeerd van de inrichting van het hotel en de grappige en unieke manier waarop ze het thema in het design hebben doorgevoerd. Ook de gastvrijheid en het enthousiasme van de medewerkers ervaren wij als zeer positief! Geïnteresseerd in een verblijf in Pestana CR7? Kijk dan hier, voor verdere informatie en reserveringen.

pestana lobby view on harbourpestana ronaldopestana restaurant open kitchen

Geen reactie's

Laat van je horen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.